TOP 3 hauskimmat kesätuotteet lapsille - muunna takapihasi kesän ihmemaaksi

Kun kesäaurinko paistaa, lasten nauru täyttää ilman ja aurinkovoiteen tuoksusta tulee kauden tunnusomainen tuoksu, se on selvä merkki siitä, lasten on aika ottaa kaikki irti kesälomistaan. Päivänvalon loputtomat tunnit avaavat aivan uudenlaisen maailman takapihan seikkailuille, ja tavalliset iltapäivät muuttuvat unohtumattomiksi muistoiksi. Tässä on TOP 3 tuotteet, joiden avulla voit luoda täydellisen leikkipaikan suoraan kotisi takapihalle.

Hyppää hauskanpitoon

Trampoliinit ovat enemmänkin kuin vain hauska takapihan ominaisuus - ne ovat kutsu painovoimaa uhmaavan ilon ja seikkailun maailmaan. Oikealla trampoliinilla voit muuttaa takapihasi riemukkaaksi leikkikentäksi, jossa lapset voivat olla aktiivisia ja samalla pitää hauskaa.

Ulkotrampoliineja on monen kokoisia, yleensä halkaisijaltaan 244–460 senttimetriä. Ne on suunniteltu mukavaa hyppykokemusta varten, ja ne sopivat sekä lapsille että aikuisille. Jotkin mallit ovat pyöreitä satunnaiseen käyttöön, kun taas toiset ovat suorakulmaisia ja tarjoavat korkeamman, keskittyneemmän pompun, jota voimistelijat suosivat.

Trampoliinit turvaverkolla ovat perheiden suosiossa, sillä niissä on turvaverkko, joka estää hyppääjiä putoamasta reunan yli. Lisätyn turvallisuuden ansiosta innokkaimmatkin hyppääjät voivat nauttia huoletta.

Loiskutellen kesään

Kun kesähelle kiihtyy, mikään ei ole virkistävämpää kuin viileä, kutsuva uima-allas. Olipa kyseessä sitten helposti pystytettävä puhallettava allas pienimmille tai isompi allas koko perheelle, omalta takapihalta löytyvä uima-allas on kesäinen virkistäytymisen keidas, jossa uiminen on turvallista. Muista kuitenkin, että hauskanpito ja turvallisuus kulkevat käsi kädessä - aikuisen valvonta veden äärellä on ehdoton edellytys

Leikkipuiston hauskuudet omalla kotipihalla

Mikään ei voita leikkikeskuksien ajatonta charmia. Puinen leikkikeskus ruokkii lasten mielikuvitusta, kannustaa aktiiviseen leikkimiseen ja sopii luontevasti ulkotiloihin. Monipuolinen leikkipaikka tarjoaa kiipeilyseiniä, liukumäkiä, keinupaikan sekä tietenkin hiekkalaatikon kaikkiin kesän leikkeihin. Se on pitkäikäinen investointi, joka lupaa hauskuutta vuodenajasta riippumatta.

Pienemmätkin leikkikeskukset tarjoavat huimasti leikkimahdollisuuksia lapsille, joiden mielikuvitus herää toden teolla eloon oman leikkipaikan mökistä tarkkaillessa. Suuremmat leikkikeskukset tarjoavat runsaasti tilaa suuremmillekin lapsiryhmille vuosikausiksi.

Kun elohopea nousee ja kesäkausi avautuu kaikessa loistossaan, trampoliinit, uima-altaat ja leikkikeskukset ovat kolmikko, joka tarjoaa lapsillesi hauskan ja ikimuistoisen kesän. Ja jos mietit, mistä löydät nämä laadukkaat kesän tarvikkeet, riittää yksi käynti Preeco.fi verkkokaupassa. Valmistaudu luomaan lapsellesi unohtumaton kesäseikkailu kotona.