Paikallisuutiset

Sotkamoon oma PopUp-rokotuspiste – koronatartuntoja viikonloppuna maltillisesti

Kainuun sote tiedottaa, että mennyt viikonloppu oli rauhallinen tartuntojen suhteen. Kaikkiaan tartuntoja todettiin yhdeksän. Kainuun ilmaantuvuus on tällä hetkellä 215,3 / 100 000 / 14 vrk.

– Vaikutelmana on että tilanne on rauhoittumassa, mutta yhden rauhallisen viikonlopun perusteella ei voi vielä ennustaa mihin suuntaan tilanne kehittyy, kommentoi Kainuun soten pandemiapäällikkö Olli-Pekka Koukkari viikonlopun pieniä tartuntamääriä.

PopUp -rokotuspiste avataan nyt myös Sotkamoon 16. – 17.9. väliselle ajalle Sotkamon K–Supermarkettiin sekä lauantaina 18.9. rokotuksen voi ottaa Vuokatin K-Supermarketilla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Vastaavia PopUp -rokotuspisteitä on myös Kuhmossa, Paltamossa, Hyrynsalmella Ristijärvellä sekä Suomussalmella.

Kajaanin Prisman rokotuspiste palvelee arkisin kello 11–19 sekä lauantaisin kello 10–14.

THL:n uuden ohjeistuksen mukaan toisen rokotteen voi ottaa kuuden viikon kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta. Ensimmäisen rokotuksensa ja ajan toiselle rokotteelle 12 viikon päähän saaneet voivat nyt myös aikaistaa rokoteväliä tai hakea toisen rokotteensä edellä mainituista PopUp -rokotepisteistä.

Kainuun sote muistuttaa perumaan sovitun rokoteajanvarauksen, mikäli haluaa aikaistaa toisen rokotteen hakua.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ajanvaraus rokotuksiin loppuu ensi viikon jälkeen, ja rokotukseen pääsee näin ollen ilman ajanvarausta maanantaina 20.9. alkaen.

Kajaanin Rajakatu 3:n avattuun pikatestiin voi varata ajan Omasoten kautta. Pikatestin tulos selviää 30 minuutin sisällä. Testiasema on avoinna kello 8-16 kaikkina viikonpäivinä.

Kainuun keskussairaalan drive-in -testaus jatkuu ennallaan.

Kajaanin Prisman PopUp -rokotuspisteellä voi hakea toisen rokotusannoksen aikaisintaan 6 viikkoa ensimmäisen rokotteen saamisesta.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä