Paikallisuutiset

Myös ravintola Messin ja Kämpän omistaja Juho Härkönen kertoo ottaneensa vähäksi aikaa töihin ulkomaalaisia. Kuva: Maaria Haikola

Ravintolahenkilökunta on pidettävä tyytyväisenä – osaan ravintoloista tarvittaisiin lisää tekijöitä

Koronan myötä ravintola-alan työpaikkoihin on vähemmän hakijoita. Amarilloon rekrytoitiin kaksi kokkia Filippiineiltä, kertoo ryhmäpäällikkö Mika Kärkkäinen.

– Kiireapua ja osa-aikaisia työntekijöitä tarvittaisiin, sanoo Eija Lehikoinen. Hän on Vuokatin Aatelin asiakkuuspäällikkö.

Korona runteli pahasti ravintola-alaa, kun ravintolahenkilökuntaa jouduttiin lomauttamaan tai irtisanomaan pahimpina tartunta-aikoina. Useampi ammattilainen vaihtoi kokonaan ala

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä