Ainoan keittiömestari Marko Silvanille Chef Rôtisseurs-arvonimi – ”Asiakas oli ruokaan niin tyytyväinen, että halusi jutella järjestöön hakemisesta”
Sotkamosta ja Vuokatista saa helpotusta pitsanälkään – lue missä on suositeltavana alkujuomana lasi shampanjaa
Ravintola-alan työntekijät kuulevat paljon haukkumista ja uhkailua – ’’Vuosien saatossa ala on muuttunut vaarallisemmaksi’’
Porsasjuhlat järjestetään tauon jälkeen – Juho Härkönen toivoo, että Sotkamosta jäisi viikonlopun kävijöille mahdollisimman hyvä kuva
Kirsi Keskitalo löysi konkurssin jälkeen itsensä ja uusia ideoita Italian keittiöstä ‒ ravintola-ala toipuu vaikeista ajoista
Minttukaakosta on moneksi – toimittajat kävivät kaakaokierroksella ja oppivat paljon uutta eri valmistustavoista
Lähdetäänkö Laavulle? – baarin nimi on herättänyt vuosien varrella hilpeyttä, yrittäjä Pasi Määttä kertoo
Katso videolta, kuinka ruisleipätaikinaa riivataan – Ruisleipä on Suomen kansallisruoka: lue ohjeet leivän ja juuren tekoon