Ihmiset

Laakajärvellä vietettiin ulkoilupäivää

Lokakuussa 75 vuotta täyttävä urheiluseura, Laakajärven Teräs ry järjesti ulkoilupäivän sunnuntaina 27 päivänä maaliskuuta seuran jäsenille perheineen.

Lauantaisesta tuiskusta ei ollut enää tietoakaan, mutta kylmä tuuli puhalsi yhä. Aurinko paistoi jo kirkkaasti ja lämmitti mukavasti. Hanget kantoivat kävellä, yöllä oli ollut pakkasta reilusti yli kymmenen astetta.

Iloinen puheensorina täytti Ahvenisen rannalla, Arto Ronkaisen omistaman mökin pihapiirin. Siinä soviteltiin lumikenkiä jalkaan. Osa porukasta lähti pilkkimään järvelle. Luistelutyyli ja kova tuuli taittoivat hiihtäjien matkaa joutuisaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Loput lähtivät jäälle lumikenkäilemään. Pilkkimiehiä jututettuamme siirryimme metsän suojaan purevalta viimatuulelta. Siellä oli lysti lumikenkäillä, pysähtyä katselemaan kotikylän maisemia, uudesta näkökulmasta.

Palattuamme Arton mökin rantaan valmistauduimme lumikenkä parisprintti kilpailuihin. Osanottajia oli kymmenen, viisi joukkuetta, kaksi kierrosta kukin kenkäili.

Leikkimielisestä kilpailusta syntyikin totinen kisa. Kaatumisilta, kenkien irtoamiselta ym ei vältytty, mutta hauskaa silti oli.

Lumikenkäsprintin voitti Terttu ja Niina. Hyvänä kakkosena Matti ja Jouni.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kolmas sija meni Niinalle ja Artolle. Urpo ja Lahja olivat neljänsiä Eijan ja Ritvan jäädessä peränpitäjiksi. Kaikille oli palkinnot tästä hien pintaan nostattaneesta kisasta. Seura muisti myös ulkoilupäivään osallistuneita lapsia.

Lopuksi mukavaa yhdessäoloa, seurustelun, makkaranpaiston ja kahvittelun merkeissä. Aurinkoinen sää ja runsas tarjoilu kruunasi onnistuneen ulkoilupäivän vieton.

Ritva Ryhänen

Hanget kantoivat kävellä, yöllä oli ollut pakkasta reilusti yli kymmenen astetta.
Niina Kananen johtaa lumikenkä parisprinttiä.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä