Paikallisuutiset

Kajaani edelleen kiihtymisvaiheessa – torstaina Biorex elokuvateatterissa ollut mahdollisuus altistumiselle

Perjantaina 2.7.2021 on todettu yksi uusi koronatartunta Kajaanissa. Tapauksen myötä on seitsemän henkilöä asetettu karanteeniin. Tapaus liittyy kuluvan viikon aikana jo todettuihin tartuntoihin ja jo viime viikolla todettuihin nuorison parissa tulleisiin tartuntoihin.

Kajaanin Biorex elokuvateatterissa 1.7. klo 19.30 alkaneessa Fast & Furious 9 elokuvan näyköksessä, salissa 2 on ollut mahdollisuus altistumiselle. Paikalla olleiden suositellaan hakeutuvan koronatestiin oireiden ilmetessä matalalla kynnyksellä.

Kajaani on paikallisten ryvästymien vuoksi edelleen koronan kiihtymisvaiheessa, muun maakunnan ollessa perustasolla. Koronan ilmaanuvuus Kainuussa on edelleen korkea: 52.8/100 000/14 vrk.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kajaaniin suuntautuvaa matkailua suositellaan välttämään, mikäli siihen liittyy matkaseurueen ulkopuolisia kontakteja. Samoin Kajaanista muualle suuntautuvaa matkailua suositellaan välttämään.

On syytä muistaa, että kahteenkin kertaan rokotettu voi sairastua koronavirukseen ja levittää tautia edelleen. Tämän vuoksi myös kahteenkin kertaan rokotettujen tulee huolehtia suositusten noudattamisesta.

Kuhmon kaupungin verkkosivutiedotteen mukaan hakijoiden määrä on yllättänyt, sillä tähän mennessä maskeja on jaettu 2 056 kappaletta, joista kertakäyttöisiä 1 210 ja kankaisia 846.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä