Come on Sotkamoon! Vain 5 min päässä Vuokatista!

Sotkamon palvelutarjonta yllättää Vuokatti-lomailijan monipuolisuudellaan. Syö ja juo hyvin, hemmottele kehoa ja mieltä, tee ostoksia ja nauti lomasta Sotkamossa! Alla yritysten vinkkejä lomallesi.

Ajankulma Sotkamo

Ajankulma Sotkamo on iloisen palvelun kello-optiikkaliike keskellä kylää! Tervetuloa hankkimaan tyylikkäät korut, kellot ja lahjat kaikkiin elämän tilanteisiin! Meiltä löytyy myös trendikäs silmälasien ja aurinkolasien kehysvalikoima. Lomalla kannattaakin piipahtaa myymäläämme laittamaan silmälasiasiat kuntoon. Tarvittaessa postitamme lasit kotiosoitteeseen.

Meiltä saat ammattitaitoiset optikon, silmälääkärin ja kellosepän palvelut. Patterien vaihdot ja pienet silmälasien korjaustyöt teemme pikana! Myymälämme on avoinna arkisin klo 9.30–17.00 ja lauantaisin klo 10–13.

Kainuuntie 24, 88600 Sotkamo

Puh. 044 366 1919

sotkamo@instru.fi

www.ajankulma.fi

Facebook: Ajankulma

Instagram: ajankulma

Cafe MoroMoro

Cafe MoroMoro on Sotkamon torin laidalla sijaitseva kahvila, jossa saa herkutella suussa sulavilla kotitekoisilla kakuilla ja välipaloilla sekä nauttia rennosta kahvilakulttuurista ja hyvästä asiakaspalvelusta. Tilaukset tarjoilemme pöytään.

Paikan päällä kahvilassa valmistuvat myös gluteenittomat ja vegaaniset herkut sekä erilaiset tilaustuotteet. Suosittelemme ensikertalaisia vieraitamme maistamaan kahvilan Britakakkua, josta on tullut niin paikallisten kuin lomailijoidenkin suosikki.

Torikatu 8, 88600 Sotkamo

Puh. 044 240 3932

cafe@moro-moro.fi

Facebook: Cafe moro moro

Instagram: cafe.moromoro

Kauneushoitola Miraque Shop & Salon ja Ekokampaamo Karahka

Kauneushoitola Mirage ja myymälä sekä Ekokampaamo Karahka palvelevat Sotkamon keskustassa.

Kauneushoitolan palvelut

 • tehokkaat kasvo- ja laitehoidot
 • kestopigmentoinnit
 • Hyaluron Pen -täyteainehoidot ja
 • kynsipalvelut

Ekokampaamon palvelut

 • kasvivärjäykset
 • ekologiset hiushoidot ja
 • savivaalennukset

Myymälä

 • ihonhoitotuotteet
 • ekologiset hiustuotteet
 • magneettiripset
 • energiakivet ja
 • kivikorut

Kainuuntie 26 C, 88600 Sotkamo

Puh. 044 978 1926 (kauneushoitola) / 041 317 1047 (ekokampaamo)

kauneushoitola@miraque.fi / karahka.sotkamo@gmail.com

www.miraque.fi/fi/shop-salon

Facebook-tilinimi: Miraque Shop&Salon / Parturi-Kampaamo Karahka

Instagram-tilinimi: miraque_shopsalon / parturikampaamo_karahka

Kauneuspiste Sotkamo

Kauneuspiste on monipuolinen kauneuden erikoisliike Sotkamossa torin laidalla ja alle 10 minuutin ajomatkan päässä Vuokatista. Haluamme, että tunnet olosi kauniiksi ja se näkyy!

Tarjoamme laajan ja laadukkaan valikoiman palveluita, kuten parturi-kampaamopalvelut, rakennekynnet ja geelilakkaukset, ripsien ja kulmien kestotaivutukset sekä -värjäykset, ripsienpidennykset, rusketukset ja meikkaukset.

Nettiajanvarauksemme Booksalonissa palvelee teitä vuorokauden ympäri.

Kainuuntie 24, 88600 Sotkamo

Puh. 045 1735 303

kauneuspistesmo@gmail.com

www.kauneuspiste.net

Facebook: Kauneuspiste_sotkamo

Instagram: kauneuspiste_sotkamo

Kirppari Tuulan Tori

Kirppari Tuulan Tori on Sotkamon keskustassa palveleva monipuolinen kirppis. Tiloistamme löydät myös Postin sekä DBSchenkerin palvelupisteet, lelujen pop-up-myymälän sekä laadukkaan koiranruokavalikoiman. Olemme myös VipStoren ja HomeCaren (Swipe) jälleenmyyjiä. Tuotteet saat suoraan hyllystä.

Tule tutustumaan vaihtuvaan valikoimaamme paikallisia tuotteita ja käsitöitä. Meiltä saat vuokrattua myös erilaisia vesiurheiluvälineitä sekä kylpyvalmiin paljun omaan pihaasi!

Kainuuntie 32, 88600 SOTKAMO

Puh. 040 031 3885

kirpparituulantori@gmail.com

Facebook: Kirppari Tuulan Tori

Instagram: kirppistuulantori

Niinan Kuvapiste

Niinan Kuvapisteen myymälä on oikea kehyskeidas, jonka runsasta valikoimaa moni sisään tuleva ihmettelee. Eipä löydy isommiltakaan paikkakunnilta tällaista määrää valmiita kehyksiä. Peruskehysten lisäksi meillä on runsaasti erilaisia herkkuja: modernia, rustiikkista, bling blingiä, upeasti koristeltuja kehyksiä sekä kollaasikehyksiä.

Myymälässämme kehysten vertailu on tehty helpoksi ja asiantunteva palvelumme auttaa löytämään kuvalle kuin kuvalle juuri sen oikean kehyksen. Kuvaa voi sovittaa erilaisiin kehysvaihtoehtoihin, jolloin pääsee näkemään, miten oikein valittu kehys viimeistelee kuvan. Laitamme kuvat myös paikoilleen kaikkiin myymiimme kehyksiin veloituksetta. Se on sitä palvelua!

Jos valmiskehysvalikoimastamme ei löydy kuvallesi sopivaa kehystä, niin kehystyspalvelumme auttaa. Voimme valmistaa kehyksen täysin kuvan ja mittojen mukaan. Kehyslistavaihtoehtoja on satoja, joten löydämme varmasti sopivat kehykset jokaiseen työhön.

Piipahda passikuvassa Vuokatti-lomasi aikana. Liikkeemme on Passikuvan Ammattilainen. Kuvaamme aina useita otoksia eri ilmevaihtoehdoilla ja poliisin lupapalveluun lähetämme yhdessä valitsemamme onnistuneimman kuvan. Meidän passikuvissamme on myös lupa hymyillä!

Passikuvaan voi tulla ilman ajanvarausta myymälän aukioloaikoina. Halutessasi voit soittaa etukäteen päivän studiotilanteen, sillä myymälä voi olla hetkellisesti suljettu toisen kuvauksen takia.

Lapsi-, muoto- ja perhekuvamme herättävät ihastusta. Moni pistäytyykin kuvattavana Vuokatti-visiittinsä aikana. Kuvauksesta muotoutuu usein jopa loman kohokohta, josta jää ikuiseksi lomamuistoksi kaunis kuva. ”Ihana, kun tuli käytyä kuvassa” on meillä niin usein kuultu lausahdus.

Lomalla kuvataan paljon ja puhelin taltioi koko ajan tapahtumia. Kokeile, kuinka kätevää ja hauskaa kuvien tilaaminen on. Sovelluksemme avulla voit tilata aidot oikeat valokuvat suoraan puhelimesta - helposti ja nopeasti. Kuvat valmistuvat jopa tunnissa.

Kauppiastunnuksemme puhelimeen ladattavassa Fujikuvat-sovelluksessa on 4580. Noudata ohjeita ja tee tilaus. Lähetämme tekstiviestin, kun kuvat ovat noudettavissa myymälästämme.

Voit kääntyä puoleemme kaikissa kuviin liittyvissä asioissa – myös silloin, kun tarvitset seinälle isompia kuvia. Suuret kuvat ja canvas-taulut valmistetaan meidän omilla koneillamme puhelinkuvista, tiedostoista sekä vanhoista kuvista.

Tervetuloa palvelevaan kuva- ja kehyskauppaan!

Kainuuntie 26, 88600 Sotkamo

Puh. 044 2195905

info@niinankuvapiste.fi

www.niinankuvapiste.fi

Facebook: Niinan Kuvapiste

Instagram: niinankuvapiste

Optikko Vuori

Vuorenvarma pokapaikka!

Me arvostamme henkilökohtaista palvelua ja hyvää laatua ja autamme sinua kaikissa näkemiseen liittyvissä asioissa. Opastamme sinua löytämään kasvonpiirteisiisi sopivat kehykset sekä näkemisen kannalta parhaat ja ulkonäöllisesti kauniit silmälasit.

Kainuuntie 15, Sotkamo

Puh. 08 666 2950, 040 6565215

info@optikkovuori.fi

www.optikkovuori.fi

Facebook: Optikko Vuori

Sillä Chic

Alusasujen erikoisliike Sillä Chic on palveleva alusasuliike Kajaanissa ja Sotkamossa. Myymälästämme saat aina henkilökohtaista palvelua alusasujen ammattilaiselta.

Sillä Chicistä löytyvät tuotemerkit ovat huippulaadukkaita eurooppalaisia brändejä, joiden tuotteet ovat hyvin istuvia ja käytössä pitkään kestäviä. Tuotemerkkeihin lukeutuvat mm. Anita, PrimaDonna, MissMary, Louisa Bracq, Calida ja Mey sekä monia muita huippumerkkejä.

Valikoimaamme kuuluvat kaarituelliset ja kaarituettomat rintaliivit (myös proteesi-, urheilu- ja imetysliivit), alushousut, uima-asut, muotoilevat tuotteet, sukkatuotteet sekä yö- ja oloasut.

Oletko jo tutustunut Anitan suosittuihin merinovillaisiin urheiluliiveihin? Niitä on saatavilla myymälöistämme Sotkamossa ja Kajaanissa!

Lahjaksi suosittelemme aina sopivaa Sillä Chic -lahjakorttia tai vaikkapa kaunista yöasua.

Sotkamon myymälä on avoinna ma-ti klo 10–17.30 ja la klo 10–15. Kajaanin myymälä on avoinna ma-pe klo 11–18 ja la klo 10–15. Myös ajanvarauksella!

Kauppakatu 34, Kajaani (Raatihuoneentori)

Puh. 050 555 0779 (Kajaanin myymälä)

Torikatu 8, Sotkamo (Cafe MoroMoron kabinetin vieressä)

Puh. 044 732 5586 (Sotkamon myymälä)

pinja@sillachic.fi

www.sillachic.fi

Facebook: Sillä Chic

Instagram: silla_chic

Sotkamon Divari

Sotkamon Divari sijaitsee Sotkamon keskustassa torin laidalla. Valikoimissamme on valtava määrä kirjoja, lehtiä, sarjakuvia, lp- ja cd-levyjä, dvd-elokuvia, puuhakirjoja sekä muuta ajanvietettä niin arkeen kuin lomaankin. Tutustu myös tavarapuoleemme ja tee löytöjä kotiin tai lahjaksi: astioita, huonekaluja, taidetta ja kauniita keräilyesineitä.

Palvelemme arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-14, tarvittaessa pitempäänkin. Tervetuloa fiilistelemään!

Torikatu 1, 88600 Sotkamo

Puh. 050 599 3579

sotkamondivari@hotmail.com

sotkamondivari.com

Facebook: Sotkamon Divari

Instagram: sotkamondivari

Sotkamon Kirjakauppa

Sotkamon Kirjakauppa on vuonna 1897 perustettu täyden palvelun kirjakauppa. Valikoimassamme ovat kirjojen ja pelien lisäksi laadukkaat askartelu-, taiteilija- ja toimistotarvikkeet. Lomalaisille myymälästämme löytyy paikkakunnan laajin kattaus Sotkamo-Vuokatti-postikortteja, kylän paras palapelivalikoima ja tietysti runsaasti uutuuskirjoja. Sotkamon Kirjakauppa on Kainuun vanhin edelleen toimiva yritys.

Keskuskatu 3, Sotkamo

Puh. 045 312 1061

kirjakauppa@sotkamo.net

sotkamonkirjakauppa.net

Facebook: Sotkamon Kirjakauppa Ky

Instagram: sotkamonkirjakauppa

Step-In Kenkä- ja laukkukauppa Outlet

Step-In Kenkäkauppa on Kajaanissa toimiva hyvän palvelun kenkäkauppa. Suosittu verkkokauppamme www.steppari.fi palvelee netissä 24/7.

Kenkiä ja laukkuja ei voi koskaan olla liikaa ja nyt ne voi hankkia edullisesti Sotkamosta. Sotkamossa paikallisia ja Vuokatti-lomailijoita palvelee Step-In Kenkä- ja laukkukaupan Outlet-myymälämme. Myymälästämme löytyy paljon ajankohtaisia merkkikenkiä ja laukkuja tunnetuilta brändeiltä edulliseen hintaan. Mallistomme elää koko ajan ja tuotteemme vaihtuvat sesongeittain.

Merkkeinämme ovat mm. Guess, Samsonite ja kotimaiset Kuoma ja Sievi. Meiltä saat myös Dr Martenssia ja Skecherssiä sekä paljon muuta.

Tule tutustumaan mukaviin ja keveisiin Hey Dude -kenkiin sekä kesän helpoimpiin Skechers Slip-ins -kenkiin, joihin tarvitsee vain astua sisään.

Olemme avoinna ma–pe klo 10–17 ja la klo 10–14.

Kainuuntie 7, 88600 Sotkamo

Puh. 050 597 3050

asiakaspalvelu@steppari.fi

www.steppari.fi

Facebook: Step-in kenkäkauppa

Instagram: stepinoutletsotkamo