Paikallisuutiset

Valepoliisi huijasi iäkästä sotkamolaispariskuntaa – poliisi pyytää havaintoja

Tiistaina 8. maaliskuuta kello 13 jälkeen iäkkäälle sotkamolaispariskunnalle oli soittanut poliisiksi esittäytynyt nainen, joka oli kertonut pariskunnan joutuneen rikoksen kohteeksi. Pariskunnan autosta oli rikottu myös pieni ikkuna.

Soittaja oli kertonut pariskuntaa myös seurattavan ja pyytänyt heitä tuomaan pankkikorttinsa ja rahansa muovipussissa Ristijärventien varteen Poromäentien risteykseen. Pariskunta oli toiminut ohjeiden mukaan ja poistunut paikalta myös ohjeiden mukaan.

Kyseessä oli ollut tietenkin tahallinen erehdyttäminen ja pariskunnalle oli aiheutunut teosta taloudellista vahinkoa. Poliisi tutkii tapausta petoksena ja virkavallan anastuksena.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tapaukseen liittyen poliisi pyytää ajoneuvo- ja henkilöhavaintoja Ristijärventieltä Poromäen risteyksestä Sipisten suuntaan 8.3.2022 kello 13–16. Erityisesti poliisia kiinnostaa pieni beige henkilöauto, joka on nähty Poromäentien alussa teon aikaan.

Havainnot voi ilmoittaa tutkinta.kainuu(at)poliisi.fi tai 0295465733.

Poliisi pyytää havaintoja myöhään lauantai-iltana tapahtuneesta autopalosta Sotkamolaisen koulun pihalla. Silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä pyydetään olemaan yhteydessä Kajaanin poliisiaseman asiakaspalvelupäivystykseen.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä