Paikallisuutiset

Turvallista moottorikelkkailua myös perheen pienimmille Vuokatti Safariksen radalla

Safari-keskuksen radalla lapset pääsevät ajamaan moottorikelkalla turvallisesti.

Vuokatti Safaris avaa talvikaudeksi lasten moottorikelkkaradan Safari-keskuksen alueelle. Käytössä on kaksi Ski-Doo Mini -moottorikelkkaa. Nelitahtisten 120-kuutioisten kelkkojen nopeus voidaan rajoittaa niin, että ajaminen radalla on turvallista.

Turvallinen rata ja pienet kelkat mahdollistavat elämysten tarjoamisen myös perheen pienimmille.

– Pienimmät lapset voivat ajaa vaikka niin, että äiti tai isä ikään kuin taluttavat ja pitävät hätäkatkaisijan turvanarusta kiinni, Samuli Junttila kertoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Radalle voidaan ottaa kerrallaan enintään kaksi kelkkailijaa, jotta ajaminen sujuu turvallisesti.

Ajoaika radalla on kymmenen minuuttia kerrallaan. Safari-keskuksen tontilla kiertelevä suljettu rata ja kelkat sopivat noin nelivuotiaista kahdeksan- tai kymmenvuotiaisiin. Kelkan hallinnan kannalta lapsen sopiva pituus on ikää sopivampi kriteeri.

Lasten kelkkarata ei ole Vuokatissa ensimmäinen laatuaan.

– Meillä oli aiemmin lasten kelkkarata monena vuotena Vuokatissa. Nyt avaamme sellaisen uudelleen Safari-keskukselle, Junttila kertoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Vuokatti Safaris täytti lokakuussa 20 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi lukua 20 tullaan käyttämään hinnoittelussa eri tavoin, muun muassa lasten kelkkaradalla.

Juhlavuosi näkyy tai paremminkin maistuu myös aikuisten kelkkailussa. Jokaiselle kelkanvuokraajalle on tarjolla kahvikupponen Heikkilän Pirtillä.

Ski-Doo Mini -moottorikelkkojen nopeus voidaan rajoittaa niin, että ajaminen radalla on turvallista.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä