Paikallisuutiset

Paikallisbussi SotKatilla voi matkustaa ilmaiseksi syyskuun puoleen väliin saakka

Säännöllinen paikallisliikenteen linja-auto SotKatti aloitti liikennöinnin Makkosenmäen ja Vuokatin välillä elokuun alussa.

Elokuun ajan paikallisliikennettä on voinut käyttää ilmaiseksi. Nyt maksuttomuutta on jatkettu 14.9.2021 saakka.

Kuntalaiset ovat SotKatin toiminnasta vastaavan koulukoordinaattori Juhani Määtän mukaan ottaneet säännöllisen paikallisliikenteen hyvin vastaan. Kiinnostus on ollut suurta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Asukkaat ja eläkeläiset ovat löytäneet linjan, ja ainakin alkuvaiheessa on ollut paljon kävijöitä ja katsojia, että miltä paikallisliikenne tuntuu.

Säännöllinen vuoroliikenne palvelee samalla lukiolaisia ja kirkonkylän suunnasta tulevia yläkoululaisia sekä asukkaiden ja matkailijoiden liikkumista harrastuspaikoille ja erilaiseen asiointiin kirkonkylän ja Vuokatin välillä.

Paikallisliikenteen maksuttomuutta on jatkettu 14.9.2021 saakka, vaikka Waltti-kortin myyntipiste saadaan kunnan virastotalon infoon näillä näkymin 1.9.2021 lähtien.

Masuttomalla lisäajalla varmistetaan asioiden toimivuus ja toisaalta annetaan asukkaille lisää aikaa tutustua ja kokeilla uutta paikallisliikenteen linjaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Maksuttomasti paikallisliikenteessä matkustavat jatkossakin perusopetuksessa olevat ja sitä nuoremmat sotkamolaiset lapset, sotkamolaiset toisen asteen opiskelijat, Sotkamon lukion opiskelijat sekä Sotkamossa kirjoilla olevat eläkeläiset.

Sotkamon uudet paikallisliikenteen SotKatti bussit on helppo tunnistaa suurista teippauksista. SotKatilla voi matkustaa ilmaiseksi syyskuun puoleen väliin saakka.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä