Vihreä parsa on kevään odotettu herkku – Yksinkertainen salaatti parsasta ja nuudeleista tuo pöytään raikkaan tuulahduksen aasialaisesta makumaailmasta
Helsinkiläinen Minna Gustafsson piti viikon ajan lettupaikkaa Sotkamossa – ”Ihaninta ovat olleet hyväntuuliset ihmiset”
Bää! Sotkamolaiset Pasi ja Kristiina kasvattavat 300 luomulammasta – ”Parasta on se, että eläimet ovat erilaisia persoonia”
Selvitimme, millainen oli filippiiniläishoitajien rekrytointiprosessi – ”Olemme rekrytoineet perheellisiä työnhakijoita, tarkoituksena saada heistä pysyviä kainuulaisia”
Katso videolta, kuinka ruisleipätaikinaa riivataan – Ruisleipä on Suomen kansallisruoka: lue ohjeet leivän ja juuren tekoon
Koulupsykologilla on selvä näkemys nuorten levottomuudesta ja rauhattomuudesta: ”Tähän löytyy yksi selvä selitys ja se on älylaitteet”
Katso videolta, kuinka ruisleipätaikinaa riivataan – Ruisleipä on Suomen kansallisruoka: lue ohjeet leivän ja juuren tekoon