Vihreä parsa on kevään odotettu herkku – Yksinkertainen salaatti parsasta ja nuudeleista tuo pöytään raikkaan tuulahduksen aasialaisesta makumaailmasta
Helsinkiläinen Minna Gustafsson piti viikon ajan lettupaikkaa Sotkamossa – ”Ihaninta ovat olleet hyväntuuliset ihmiset”
Bää! Sotkamolaiset Pasi ja Kristiina kasvattavat 300 luomulammasta – ”Parasta on se, että eläimet ovat erilaisia persoonia”
Vesiurheilukeskuksen avautuminen tulee tarpeeseen myös lumilauta- ja freestyleseuralle – ”Täysi tohina päälle ensi kesänä”
Maisemakallion tonteille on tehty 18 varausta – Yrittäjät saivat tietopaketin kunnan kuulumisista ja mahdollisuuksista
Tällainen ohjelma on nuorilla Vuokatin ampumahiihtoleirillä – ”Pyrimme tekemään ampumaharjoittelua mahdollisimman paljon”
Hopean korkeampi hinta kompensoi heikkoa tulosta – Sotkamo Silverin tulos notkahti, odotukset loppuvuodelle korkealla
Nordean asiantuntija: ”Jos autovalmistajat miettisivät ympäristönäkökulmaa, Terrafamen tyyppiset pelurit voivat veloittaa korkeampaa hintaa”