Kuvausyritykset tärkeitä Kainuun matkailulle − Idän taiga lausui kansanedustaja Polvisen kysymykseen ruokintahaaskoista
Miksi sienten tuntija kerää mätiä herkkutatinpillejä, vaikka metsistä löytyy syksyisin sieniherkkuja?
Kajaanilaiset tekivät pontikalla tienestiä, sillä se maistui markkinaväelle ‒ tarinoita korpikuusen kyynelistä Kainuun museon kesänäyttelyssä
EU:ssa riidellään ja kainuulaisella korpisuolla työskennellään jotta vesi palaisi takaisin ‒ lähde katsomaan, mistä ennallistamisessa on kyse
Kirsi Keskitalo löysi konkurssin jälkeen itsensä ja uusia ideoita Italian keittiöstä ‒ ravintola-ala toipuu vaikeista ajoista
”Kainuulaisuus tuo katu-uskottavuutta” – Miltä työskentely Euroopan parlamentissa näyttää kainuulaisin silmin?
Selvitimme, millainen oli filippiiniläishoitajien rekrytointiprosessi – ”Olemme rekrytoineet perheellisiä työnhakijoita, tarkoituksena saada heistä pysyviä kainuulaisia”
Katso videolta, kuinka ruisleipätaikinaa riivataan – Ruisleipä on Suomen kansallisruoka: lue ohjeet leivän ja juuren tekoon
Uusi kirja: Kainuussa ja Koillismaalla on retkeilijän aarreaitta ‒ vaikka palveluita karsitaan, polut ja luonto eivät häviä