Vakuudettoman lainan hakeminen onnistuu netissä

Vakuudetonta lainaa haetaan usein isompien hankintojen tekemistä varten, arjen kulutukseen tai silloin, kun elämässä tulee vastaan yllättäviä tilanteita. Kun kodinkone rikkoutuu tai auton rengas puhkeaa, voi tulla pikainen tarve lisärahoitukselle. Silloin on tärkeää saada laina heti tilille, jotta auton matka voi jatkua tai rikkoutuneen kodinkoneen tilalle voidaan hankkia uusi.

Jotta olisi mahdollista saada laina heti tilille, kannattaa huomioida muutamia asioita. Näin voi varmistua sujuvasta lainaprosessista, ja saada lainasumman käyttöön mahdollisimman nopeasti.

Lainaprosessi onnistuu kokonaisuudessaan netissä

Vakuudettoman lainan hakeminen ei edellytä sitä, että lainasummalle asetettaisiin erillisiä vakuuksia, eikä lainaan tarvitse takaajaa. Tästä syystä lainan hakeminen onnistuu kokonaisuudessaan netissä, eikä ole tarpeen lähteä pankkiin käymään lainaneuvotteluja.

Suurin osa lainanmyöntäjistä hyödyntää automaattista päätöksentekoa, jolloin tiedon lainan myöntämisestä saa erittäin nopeasti. Mikäli hyväksytyn tarjouksen hyväksyy, voi sopimuksen allekirjoittaa netissä omia pankkitunnuksia käyttäen. Osa lainanmyöntäjistä lupaa lainasumman käyttöön nopeasti, jolloin on mahdollista saada laina jopa heti tilille.

Tähän vaikuttaa kuitenkin yleensä myös se, kuinka suurta lainasummaa haetaan. Yleensä isomman lainasumman käsittely vie muutaman arkipäivän, kun taas pienempää summaa hakiessa on mahdollista saada laina heti tilille.

Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti

Erityisesti silloin, kun lisärahoituksen tarve on kiireinen ja halutaan saada laina heti tilille, kannattaa lainahakemus täyttää erityisen huolellisesti. Koska vakuudettoman lainan pantiksi ei aseteta kiinteää omaisuutta tai muita vakuuksia, tehdään päätös lainan myöntämisestä täysin hakemuksessa annettujen tietojen perusteella.

Usein lainahakemukseen pyydetään liitteeksi viimeisintä palkkakuittia tai muuta mahdollista tulotodistusta. Näin lainan myöntävä taho voi varmistua siitä, että hakemuksessa annetut tiedot pitävät paikkansa. Jo ennen hakemuksen täyttämistä kannattaa varata saataville viimeisin palkkakuitti. Näin tiedot saa täytettyä oikein, ja palkkakuitin voi lähettää liitteenä nopeasti, mikäli sitä pyydetään.

Mikäli tavoitteena on saada laina heti tilille, kannattaa varmistua pikanostosta

Useimmiten vakuudettoman lainan saa käyttöön muutaman arkipäivän kuluessa, mutta joskus on mahdollista saada laina heti tilille. Erittäin korkeakorkoiset pikavipit ovat poistuneet markkinoilta korkosääntelyn johdosta ja nykyään pikalainojen korkoja koskee samat rajoitukset kuin muita vakuudettomia lainoja.

Osa toimijoista lupaa, että on aina mahdollista saada laina heti tilille sen jälkeen, kun sopimus on allekirjoitettu. Joskus tätä varten tulee valita erillinen pikanosto, josta voidaan veloittaa lisäkustannuksia. Mikäli lainaa tarvitaan nopealla aikataululla, kannattaa varmistua siitä, että tällainen on tarjolla.

Lainatarjoukset kannattaa aina kilpailuttaa

Myös silloin, kun halutaan laina heti tilille, kannattaa lainatarjoukset kilpailuttaa. Kilpailuttamisen tavoitteena on löytää edullisin mahdollinen lainatarjous, jotta lainan takaisinmaksun aikana maksettavat kustannukset pysyvät mahdollisimman pieninä.

Koska lainaprosessi hoidetaan netissä, on myös kilpailuttaminen nopeaa. Vaikka tarjousten vertailussa menisi hetki, on se ehdottomasti kannattavaa, jotta on mahdollista tarttua edullisimpaan lainatarjoukseen. Mikäli hyödyntää ensimmäisen tarjotun lainan, on mahdotonta tietää, kuinka paljon edullisempi tarjous olisi ollut mahdollista saada. Lainojen kilpailuttamisella voidaan saavuttaa suuri hyöty pienellä vaivalla, kun etsitään korkojen ja kulujen osalta edullisin tarjous.

Kannattaa hyödyntää lainanvälittäjää

Lainojen kilpailutuksessa kannattaa hyödyntää lainanvälittäjää, jotta on mahdollista saada laina heti tilille. Lainanvälittäjän palveluita hyödyntämällä riittää, että täyttää yhden hakemuksen useiden hakemusten sijaan. Tämä hakemus välitetään hakijan puolesta useille yhteistyökumppaneille, eikä tarvitse käydä itse täyttämässä hakemusta useilla sivuilla.

Lainatarjouksia saa parhaimmillaan välittömästi ja niiden vertailu on helppoa. Parhaan tarjouksen pääsee valitsemaan nopeasti, jolloin on mahdollista saada laina heti tilille. Lainanvälittäjän palvelu on maksutonta, eikä hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen vielä velvoita mihinkään.