Paikallisuutiset

Amarillo Vuokatin ravintolapäällikkö Heli Wallius kertoo, että Amarillon hävikkiannosten myyntiprosentti ResQ-sovelluksessa on reilu 90 prosenttia. Kuva: Noora Limnell

ResQ-palvelussa on mukana viisi sotkamolaisyritystä – “On aina harmi heittää syötäviä tuotteita roskiin”

ResQ-sovelluksen käyttäjät toivovat lisää sotkamolaisyrityksiä liittymään mukaan. Sovelluksen avulla vähennetään ravintoloiden hävikkiruuan määrää.

Vuonna 2015 perustettu ResQ Club on digitaalinen markkinapaikka ylijäämäruoalle. Sotkamossa palvelua käyttää viisi yritystä: Hotelli Vuokatti Resort, Ravintola À la Katti, Break Sokos Hotel Vuokatti ja Amarillo Vuokatti sekä Café moro moro sekä Kotipizza Sotkamo.

Amarillo Vuokatin ravintolapäällikkö

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä