Paikallisuutiset

Ravintolarajoitukset poistuivat tänään

Ravintoloiden anniskelua, aukioloaikaa, asiakasmäärää ja istumapaikkoja koskevat väliaikaiset rajoitukset poistuivat tänään 1.3. alkaen.

Ravintoloiden koronarajoitukset päättyivät Suomessa tänään. Yhdenkään maakunnan alueella ei enää rajoiteta ravintoloiden anniskelua, aukioloa, asiakasmäärää ja istumapaikkoja.

Yleiset hygieniavelvoitteet sekä huolehtiminen siitä, ettei ravintoloissa synny tarpeetonta tungosta, ovat edelleen voimassa ravintoloille koko maassa maaliskuun loppuun saakka.

Jos tautitilanne muuttuu tai sairaalakuormitus nousee merkittävästi, valtioneuvosto harkitsee ravitsemisliikkeitä koskevia rajoituksia uudelleen. Viranomaiset seuraavat koronatilannetta tarkasti ja varmistavat terveysturvallisen arjen muuttuvissakin tilanteissa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Vaikka rajoituksia puretaan, ovat tartuntatautilain hygieniavaatimuksia ja -velvoitteita koskevat pykälät yhä voimassa 30.6.2022 asti koko Suomessa.

Koronapandemia ei ole vielä ohi, vaikka rajoituksia puretaan. Kun tapahtumiin ja kokoontumisiin voi taas osallistua, jokaisen oma vastuu terveysturvallisesta toiminnasta korostuu.

Kainuun sote muistuttaa edelleen hyvästä hygieniasta, turvaväleistä ja siitä, että flunssaoireisena tulee pysyä kotona.

Naapurinvaaran huvikeskuksen tilavuus sai lavatanssiharrastajilta suurta kiitosta.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä