Paikallisuutiset

Näin kommentoit Sotkamo-lehden juttuja

Tule mukaan käymään keskustelua Sotkamo-lehden sisällöistä. Kommentointi vaatii kirjautumisen omilla Hilla-tunnuksilla.

Jutun lopussa on kuva, jossa kerrotaan, miten luot Hilla-tunnukset.

Voit kommentoida juttuja joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Kannustamme reiluun omalla nimellä kirjoittamiseen. Oma nimi lisää mielipiteesi painoarvoa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Jos haluat, voit luoda itsellesi nimimerkin Hilla-tilisi asetuksissa. Pääset asetuksiin selainversiossa sivun oikeasta ylänurkasta klikkaamalla ”Tilini”. Nimimerkin käyttöön ottaminen tai vaihtaminen muuttaa tiedot myös aiemmin julkaistuihin kommentteihisi.

Kommentit löytyvät juttujen lopusta. Juttujen alussa on puhekuplasymboli ja sen vieressä numero, joka kertoo, kuinka monta kommenttia juttuun on kirjoitettu. Pääset suoraan keskusteluun klikkaamalla puhekuplaa.

Pystyt peukuttamaan hyviä kommentteja ja vastaamaan tiettyyn kommenttiin. Mikäli julki on päässyt kommentti, joka on mielestäsi asiaton, voit lähettää siitä toimitukselle ilmoituksen.

Toimitus tarkastaa kommentit ennen julkaisua. Tarkistusta tehdään säännöllisesti, mutta varsinkin iltaisin ja viikonloppuisin se saattaa kestää jonkin aikaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Jos kommenttiasi ei julkaista kolmen (3) päivän sisällä, hengähdä hetki ja yritä uudelleen rakentavammalla tyylillä. Kommentteja tulee niin paljon, ettemme pysty perustelemaan yksittäisiä julkaisupäätöksiä.

Lue juttu ja kommentoi vasta sitten. Näin kommenttisi osuu asiaan. Julkaisemme yleensä kyseistä juttua käsitteleviä kommentteja, jotka vievät keskustelua eteenpäin.

Ole kohtelias ja rakentava. Perustele mielipiteesi.

Kirjoita vain tietoja, joiden tiedät pitävän paikkansa. Älä kirjoita toisen ihmisen suuhun sanomisia, joiden paikkansapitävyyttä toimitus ei pysty varmistamaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kaikkiin juttuihin kommentointimahdollisuutta ei avata. Toimituksella on myös mahdollisuus sulkea kommentointi, jos näyttää, että keskustelu ei etene.

Kommentissa ei saa olla näitä asioita

vihapuhetta tai kiihotusta kansanryhmää kohtaan

ihmisten halventamista sukupuolen, uskonnon, ihonvärin tai minkään muunkaan syyn takia

kiroilua, haukkumista tai perusteetonta vihjailua.

puhelinnumeroita, mainontaa ja markkinointia eikä linkkejä.

Hilla-tunnusten luonti onnistuu kuvan ohjeistamalla tavalla. Kuva: Elina Korpiaho
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä