Mielipiteet

Mielipide: Heikko-osaiset lastuna laineilla

Mielipide.

Turvetuotannon alasajo, riippuvuuden rakentaminen venäläisen hakkeen varaan ja liikennepolttoaineiden sekoitevelvoitteiden kestämätön lisäys tyhjentävät kassat.

Kivihiiltä korvataan tuontisähköllä ja ydinvoimahankkeet ovat jääneet tuulivoiman varjoon, eikä turvetuotannon alasajon energiavajetta ole kyetty korvaamaan millään.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kotitaloudet ja yritykset saavat hallituksemme rakentaman kustannusrakenteen käsiinsä, sellaisena kun se on. Hinta on kallis. Köyhtyminen ja varattomuus tulevat olemaan rumaa ja peruuttamatonta.

Tämä tapahtuu samaan aikaan, kun sähköyhtiöt tahkoavat ennätysvoittoja.

Tilanteelle vähiten voivat kuitenkin he, joilla ei ole mahdollisuutta vähentää menoja tai lisätä tuloja. Eläkeläiset, työkyvyttömät, vammaiset. Pienituloiset, työttömät ja työttömyysuhan alla olevat. Kuka heistä huolehtii?

Eläkeläisten suurin huoli on yksinäisyys. Yksinäisyys yhdessä kallistuvien kustannusten kanssa tuo myös vanhusväestölle kestämättömiä tilanteita. Onko heidät unohdettu ja jätetty oman onnensa nojaan?

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Vuoden 2021 aikana oli ulosotossa 560 000 suomalaista. Hallituksen valintojen seurauksena ulosottojen määrä tulee lisääntymään ennätysmäisesti. Monen kansalaisen talous menetetään ilman heidän omaa syytänsä. Se on kansallinen onnettomuus, jonka vihervasemmistohallitus jättää kansalaisille itselleen.

Ikään kuin heikko-osaisemme olisivat vain lastuja laineilla.

Suunta on muutettava.

Suomi nousuun, oikeudenmukaisemmalla energiapolitiikalla ja heikko-osaisista huolehtimalla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Mikko Polvinen

Eduskuntavaaliehdokas 2023 Oulun vaalipiiri

Perussuomalaiset

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä