Mielipiteet

Mielipide: Antaako Sotkamo tukea Ukrainaan?

Mielipide. Venäjä järkytti meitä kaikkia muutama viikko sitten hyökkäämällä Ukrainaan. Vaikka maailmassa soditaan koko ajan, niin voin sanoa että tämä järkytti ja pysäytti enemmän kuin mikään muu konflikti tai kriisi.

Aluksi tuntui, ettei kukaan auta Ukrainaa, että heidät jätetään yksin, mutta nopeasti Ukraina sai maailman puolelleen ja tukea alkoi tulemaan joka paikasta EU:lta, valtioilta, järjestöiltä, yksityishenkilöiltä ja kunnilta/kaupungeilta. Jokainen auttaa niin kuin kykenee.

Suomessa monet kaupungit ovat antaneet rahallista tukea Ukrainalle, Kainuussa mm. Kuhmo antaa rahallista tukea Ukrainaan. Ihmettelen suuresti miksei Sotkamon kunta ole päätynyt samaan ratkaisuun vaikka Sotkamoa ollaan pyritty identifioimaan kuntien Roope Ankkana eikä rahallisen tuen antaminen pitäisi olla kiinni kunnan heikosta taloudesta. Jos ja toivottavasti kun kunta antaa rahallista tukea Ukrainaan, niin uskon ettei vastustajia löydy.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ollaan sitä viime vuosina laitettu turhempaankin rahaa kuin Ukrainaan joka on joutunut raa’an hyökkäyksen kohteeksi ja jossa kuolee Venäjän pommituksissa lapsia.

Teemu Korhonen

Sotkamo

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä