Mielipiteet

Kiitos rukouksista Ukrainan puolesta

Mielipide. Haluan kiittää sinua, kiitos rukouksestasi!

Kun sota alkoi ja poikani jäi Gostomeliin, hän pelasti itsensä, lapset ja naiset pommituksista.

Yhteys häneen katosi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Rukoilin, mutta valitettavasti rukoukseni ei riittänyt. Tulin temppeliisi ensimmäistä kertaa. Tiedän, että näit kyyneleeni ja epätoivon. Rukouksesi teki ihmeen: poikani otti yhteyttä myöhään illalla.

Hän kertoi minulle, että hänen autoaan ammuttiin, mutta luodit menivät ohi. Ja valitettavasti he ampuivat muita autoja, joissa oli ihmisiä ja lapsia.

Rukouksesi pelasti poikani, naiset ja lapset, jotka olivat autossani.

Asuin kymmenkerroksisessa talossa, jossa oli kuusikymmentä asuntoa. Kahdestatoista huoneistosta ei ehtinyt lähteä, ja heidät pidätettiin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Taloomme perustettiin Viber-ryhmä asukkaiden viestintää varten. Viimeisen virkkeen on kirjoittanut talomme päällikkö "pyynnöllä sulkea lasten suut, koska he pitivät paljon melua yhteisellä käytävällä ja viholliset seurasivat ääntä." Jonka jälkeen kaikkien asuntojen ja minun ovien lukot ammuttiin.

Kymmenen perhettä vangittiin, eikä heidän kanssaan ollut yhteyttä, koska viholliset veivät heidän puhelimensa, kuten myöhemmin kävi ilmi.

Jotkut naiset raiskattiin, talon pää ja useita miehiä vietiin ammuttavaksi. He sanoivat hyvästit elämälle, mutta ihme pelasti heidät.

Tämä ihme on rukouksesi. Näit minun polvistuvan ja rukoilevan kirkossasi naapureitteni ja ystävieni puolesta. Naapurini pelastuivat ja jättivät miehityksen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Vilpittömät kiitokset Suomen kansalaisille rukouksen tärkeyden ymmärtämisestä."

Seuraava rukouspyyntö oli poikani parhaalle ystävälle, nuorelle miehelle. Pommi lensi hänen taloonsa Irpinissä ja hänelle ei jäänyt mitään, ei edes asiakirjoja.

24. elokuuta oli Ukrainalla tärkeä juhlapäivä, itsenäisyyspäivä, kansanvapauden päivä. Kaikki ukrainalaiset odottivat vihollisen uutta pommitusta. Mutta rukouksillasi tämä nuori mies on toistaiseksi turvassa.

Vilpittömät kiitokset Suomen kansalaisille rukouksen tärkeyden ymmärtämisestä.

Vilpittömät kiitokset Suomen kansalaisille tavaroiden jakamisesta ukrainalaisille, jotka ovat kuin sokeita kissanpentuja vieraassa maassa.

Vilpittömät kiitokset mahdollisuudesta ansaita ja auttaa sukulaisia Ukrainassa ja tuntea itsensä arvokkaaksi maassasi.

Pyyntö Sotkamon ja Suomen kansalaisille: pidä huolta elämästäsi, nauti elämästä, arvosta jokaista päivääsi, koska Ukrainassa tällä hetkellä asuvat ihmiset eivät tiedä, onko huomista.

Suojele luontoasi ja metsääsi, koska mahdollisen ydinvoimalan räjähdyksen sattuessa koko maailma, koko maapallo menettää kirkkaan taivaan. Yksi vuosisadan säilynyt puu täyttää yli sata ihmistä hapella joka päivä.

Ukrainalaiset pyytävät sinua rukoilemaan voittoa vihollisesta, koska taistelemme jokaisen Euroopan valtion suvereniteetista.

Nataliia Melnyk

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä