Paikallisuutiset

Aluevaalit pidetään tänään – vaalien tulosta voit seurata Sotkamo-lehden verkkosivuilta

Suomen ensimmäiset aluevaalit pidetään tänään 23. tammikuuta. Äänestyspaikat ovat auenneet aamulla kello yhdeksän ja äänestää voi iltakahdeksaan saakka.

Vaalipäivänä on tärkeää tarkistaa, että menee omalle äänestysalueelleen, eli katsoo ilmoituskortista, lukeeko siinä Akkoniemi, Kirkonkylä, Vuokatti vai Naapurinvaara.

Karanteenissa ja eristyksessä olevat äänestävät vaalipäivänä ulkona.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lääkärin määräämässä karanteenissa tai eristyksessä olevien tulee toimia lääkärin antamien ohjeiden mukaan eli tulee olla lupa poistua kotoa.

Äänestämään tuleva karanteenissa tai eristyksessä oleva äänestäjä ottaa puhelimitse yhteyttä oman äänestysalueen vaalilautakunnan puheenjohtajaan.

Vaalilautakunnan puheenjohtajan puhelinnumero ilmoitetaan äänestyspaikan ulkopuolella olevassa Tervetuloa äänestämään -julisteessa. Tämän jälkeen vaalilautakunta tulee ulos ottamaan äänestyksen vastaan.

Sotkamo-lehden tulospalvelu kertoo aluevaalien tuloksen heti tuoreeltaan sunnuntai-iltana.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Näet vaalien tuloksen Sotkamo-lehden verkkosivuilta sunnuntaina 23.1. kello 20.00 alkaen osoitteesta www.sotkamolehti.fi/tulospalvelu .

Kaikille maksuton tulospalvelu on reaaliaikainen ja päivittyy sitä mukaa, kun ääntenlasku etenee. Ennakkoäänet julkaistaan sivuillamme heti kello 20.00, kun äänestyspaikat sulkeutuvat.

Vaalit näkyvät sisällössämme muutoinkin monin tavoin. Uutisoimme tuloksesta, taustoista ja tilanteesta verkkosivuillamme koko sunnuntai-illan.

Tarkemman analyysin ja uutisia siitä, mihin valinnat vaikuttavat, mikä muuttuu, miten ja miksi, voit lukea heti alkuviikosta niin lehdestä kuin verkkosivuiltamme.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Äänestyspaikat Sotkamossa:

001 Akkoniemi

Sotkamon lukio, Akkoniementie 25, käynti virastotalon puolelta

002 Kirkonkylä

Tiilikankaan päiväkoti, Tiilikankaantie 1

003 Vuokatti

Vuokatin urheilutalo, Käpykuja 17

004 Naapurinvaara

Naapurinvaaran koulu, Naapurinvaarantie 15a

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä