Ihmiset 

Äänestä kesäkuvakilpailun voittajaa netissä ja somessa

Sotkamo-lehden kesäkuvakisaan osallistui 18 eri kilpailijaa, kiitos kaikille kuvan lähettäneille! Kesäkuvakisan teema tänä vuonna ”Kesällä hauskaa on”. Kuvaajien toivottiin toteuttavan tätä teemaa otoksissa. Sotkamo-lehden toimitus valitsi esikarsinnan kautta kuusi parasta yleisöäänestykseen.

Parasta kesäkuvaa voi äänestää joko tämän jutun lopussa olevalla lomakkeella tai Sotkamo-lehden Instagram-profiilissa @sotkamolehti365. Äänestää voi 15.8.–22.8.2023. Eniten ääniä saaneen kuvan kuvaaja palkitaan tuotepalkinnolla.

Kuva 1.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kuvaaja: Tuija Postari-Kivistö, Sotkamo

”Palatessamme tenniksen peluusta oli pakko vetää auto sivuun ja tallentaa tämä upea näky! Vuokatissa ja Sotkamossahan on erityisen hauskaa talvella, talvilajien parissa, mutta niin on näin kesälläkin, kuten kuvasta näkyy! Meille niin tärkeät Vuokatin rinteet näkyvät taustalla.”

Kuva 2.

Kuvaaja: Saija Härkönen, Sotkamo

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

”Kuva on otettu Iso Kiimasjärvellä omassa rannassa. Tytär sai houkuteltua koirat mukaan suppailemaan ja kaikilla oli niin mukavaa!”

Sotkamo-lehden kesäkuvakisa Kuva: Sotkamo-lehti

Kuva 3.

Kuvaaja: Marja Okkonen, Sotkamo

”Kuva otettu Messin terassilla. Olimme kaverin kanssa siellä syömässä ja viettämässä iltaa, kun törmäsimme suomalaiseen julkkikseen Mari Perankoskeen ja hänen puolisoonsa. Kesäisin mielestäni parasta onkin se, että saa ihan huoletta viettää aikaa kavereiden kanssa ja kokea tällaisiä yllätyksellisiä muistoja!”

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kuva 4.

Kuvaaja: Tiina Tuohimaa

”Kuvassa saksanseisoja Hannes odottaa mökillä uintiseuraa.”

Kuva 5.

Kuvaaja: Henna Hietakangas

Sulo: Todella hauskaa on ajaa venettä "makkarasaareen." Kuva kuvattu Iso-Kiimasella.”

Sotkamo-lehden kesäkuvakisa Kuva: Sotkamo-lehti

Kuva 6:

Kuvaaja: Niina Karppinen, Sotkamo.

”Lehmät laitumella on kuvattu heinäkuun iltana. Kyseisenä iltana olin tarkastamassa eläimiä navettatöiden jälkeen. Kesän parhaita ja hauskimpia hetkiä, kun saa seurata lehmien laidunnusta. Ja kyllä kesäisin aina sattuu hauskoja sattumuksia eläinten kanssa, milloin on joku lehmä väärällä puolen aitausta, taikka sitten etsitään iltamyöhällä vasikkaa laitumelta.”

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä